Referenties

"Ik ken Laurens al een flink aantal jaren, sinds ik hem ontdekte op het prille internet als potentiële journalist. Sinds zijn eerste stuk voor CBM is hij actief betrokken geweest bij het verder ontwikkelen van dit vakblad. Maar daar bleef het niet bij. Zo schreef hij honderden artikelen voor al onze andere vaktitels en vertegenwoordigde hij Magenta tijdens een groot aantal events, persconferenties en persreizen.
In de periode dat websites opkwamen, heeft Laurens in opdracht van ons tientallen websites voor kantoorvakhandelaren gebouwd. Wij van onze kant waren weer actief betrokken bij een van zijn inmiddels vele boeken. Overigens schrijf ik hier in de verleden tijd, maar Laurens schrijft nog steeds volop voor ons.
Ik waardeer hem zeer om zijn kennis van zaken, zijn flexibiliteit, zijn vlotte pen en niet in de laatste plaats om zijn humor!"
Joost Heessels, directeur/uitgever Magenta Publishing


"Laurens van Aggelen, méér dan thuis in de IT- en CE-sector. Goed voor heldere teksten, zinnige interviews en verder klare taal. Hier is behoefte aan - en dat in deze tijd waarin de middelen tot communiceren toenemen, maar de communicatie zelf afneemt."
Theo Wubbolts, hoofdredacteur HifiVideoTest / HifiRetail / SmartHomesMagazine


"Laurens van Aggelen, is met zín jarenlange ervaring een ware kenner en welbekende auteur in de B-to-B, IT- en CE-sector. Naast zijn grote expertise op technisch gebied zijn de artikelen van zijn hand helder en vooral 'No-nonsense', dit is kenmerkend in al zijn auteurswerk maar ook binnen zijn Social Media optreden waar veelal de unieke 'Laurenís humor' te bespeuren is! Deze combinatie is vrijwel uniek.
Hans den Heijer, PR manager SonyOver Laurens